Om os Vi anbefaler Medlemskab Fotos Kontakt Links


 

Internationalt Hus har siden starten i 1995 haft som dobbeltformål at arbejde konstruktivt for integration samt være stedet hvor der præsenteres Verdensmusik af høj klasse.

Integrationsarbejdet består ud over den daglige kontakt med folk af ikke-dansk oprindelse, i afholdelse af seminarer, konferencer og tema-dage/uger.

Derudover bestræber Internationalt Hus sig på at være en på alle måder synlig partner i den fælles integrationsopgave.

Verdensmusikken har altid været den kulturelle hjørnesten i Internationalt Hus, og gennem årene er genrens popularitet vokset støt. Husets politik har altid været, at såvel små amatørbands som store verdensnavne har en plads i Internationalt Hus. Og skønt hovedvægten af koncerterne er Verdensmusik præsenteres alle genrer og stilarter naturligvis i Internationalt Hus.

De to størrelser, integration og musik, går i Internationalt Hus ofte op i en højere enhed, idet det fælles sprog musik og også kultur mere generelt har vist sig nyttigt som kontaktskaber og brobygger mellem gamle og nye danskere.

Internationalt Hus har altid været åbent for enhver, uanset køn, religion og hudfarve, og sådan vil det fortsat altid være.

Internationalt Hus har indtil Kulturmaskinens start fået husly på
Studenterhuset, hvor der i det omfang det er praktisk og fysisk muligt, fortsættes med diverse aktiviteter.

 

 
 
 

 


Bliv Medlem af Internationalt Hus på Facebook

 

 

Internationalt Hus - Munkemøllerstræde 20 - 5000 Odense C


marisa segala - design@clickandroll.com