Om os Kalender Frivillige Medlemskab Fotos Sponsor Kontakt Links


 


.:
NOVEMBER '14 :.

 

Lør. d.
8 .
kl. 21

 

 


SON CLASICO

Dansk /cubansk orkester, bestående af Jorge Cordero på sang og guitar, Yannik Hartig på trommer og kor, Bror Bødtkerness på congas og Mick Cordero på keyboards og kor.

Det forholdsvis lille ensemble mestrer kunsten at skabe en uimodståelig dansetrang hos sit publikum med et miks af selvkomponerede sange og kendte hits. Stilen er cubansk salsa og moderne latinamerikanske rytmer. Udover mange optrædener i Danmark, så spiller Son Clasico også en del koncerter i udlandet.

Der er mange succes-historier om, at dansk musik klarer sig godt i udlandet, men det er de færreste orkestre der kan fastholde succesen år efter år og vende tilbage til koncertsteder, de har spillet på igen og igen. Son Clasico mestrer kunsten.

Entrée: 75 / 60 ,-Lør. d.
22.

kl. 19

 

FRANSK AFTEN

Nouveau Beaujolais aften

Landbuffet + Musik: 185 kr

Musik kl. 21: 75/60 kr

PÅ DEXTER
Køb billetten HERClaude Chichon er en fransk troubadour på klaver og sang, bakket op af en musette harmonika,og og genhør de mange kendte viser sunget af Edit Piaf, Charles Aznavour, Yves Montand, Charles Trenet og Jacques Brel.

De bedste numre fra den franske sangskat,sang og harmonika, så du får en ægte og autentisk oplevelse nøjagtig som om du sad på en café i Paris.

Claude Chichon har I andledning af Prins Henriks 80 års fødselsdag skrevet musik til Prins Henriks digter og har siden spillet ofte spillet for Kongeparret.Claude Chichon har også spillet med Bent Fabricius-Bjerre.

 

 


.:
SEPTEMBER '14 :.


Lør. d.
13.

kl. 21

 

Fatma Zidan

Egyptian world pop/roots !

PÅ DEXTER
Entrée: 90/65 kr

You-tube side

Hjemmeside

I Danmark roses Fatma Zidans musik, og hendes cd’er Muktalef (m. Oriental Mood) fra 2008 og Hawel fra 2010 har vundet to Danish World Awards for bedste world tracks. Hendes stemme fik tilbage i 2004 en arabisk oliesheik med forkærlighed for digte til at bruge en million kroner på at få én sang produceret, udgivet og opført med Fatma Zidan som solist.


Fatma Zidan er oprindeligt uddannet klassisk harpenist fra konservatoriet i Giza, Egypten, men hun valgte for 10 år siden at udskifte harpen til fordel for en international sangkarriere. Hun er en alsidig kunstner, hvis stemme behersker både klassisk og moderne sang. Således har hun bl.a. har været fast sanger i Cairos operakor i 7 år, og derudover samarbejdet med flere af Egyptens største popsangere.


Som studiemusiker hos det anerkendte egyptiske pladeselskab AMAR har hun indspillet flere hundrede hits – de fleste kærlighedssange – og er således en kendt stemme i Mellemøsten. Det var også kærligheden, der bragte hende til Danmark i 2006, da hun giftede sig med den danske orkesterleder og musiker Lars Bo Kujahn.

Program: Sange af Fatma Zidan og Oum Khaltoum

lineup:

  • Fatma Zidan, vokal
  • Lars Bo Kujahn, qanun,tabla
  • Bilal Irshed, oud
  • Adam Ørvad, harmonika
  • Martin Krogh, bas

 

 

 

 

 

 


.:
APRIL '14 :.


Lør. d.
26.

kl. 21

 

Vladimir Trichkin og band

Denne koncert er en hyldest til Paco de Lucia .
Der vil blive spillet nogle af Paco de Lucias største nummer samt Vladimir Trichkins egne kompositioner inspireret af mange års beundring til den store mester. 

PÅ DEXTER
Entrée: 60/50 kr

 

 

 


.:
Marts '14 :.


Lør. d.
29.

kl. 21

 

Khoncept

Verdensmusik koncert med blandede rythmer fra Afrika, Latinamerika med en touch fra Cuba.

PÅ DEXTER
Entrée: 60/50 kr

 

Det bliver et brag af en koncert, når Khoncept, ledet af Pascal Messe, gæster Dexter den 29.03.2014 kl 21
Der er plads til ALLE! Til dem, der elsker at læne sig tilbage og lade musikken indtage deres hjerner og til dem, der gennem svedige bevægelser, lader deres kroppe udtrykke musikkens fortryllende magi. Khoncept leverer en musik, der er brygget ud af nektaren fra 5 forskellige lande: Cuba, Brazil, Danmark, Sudan, DR Congo. Budskabet i Musikken er stærkt! Musikken er varm, glødende, befriende og absolut positiv. Skal opleves!

 

 

Fre. d.
14.

kl. 21

 

GYPSY WAGON

Duoen Gypsy Wagon (Kirill Gedde og Jakob Riis) tager os på en musikalsk rejse...

PÅ DEXTER
Entrée: 60/50 kr

Sigøjnerparret Bella og Ruslán må ikke få hinanden for deres forældre. 
Derfor løber de hjemmefra. 
På sin rejse igennem Europa oplever de lidt af hvert. 
Duoen Gypsy Wagon (Kirill Gedde og Jakob Riis) fortaler historien om dem i musikalske billeder med evergreens fra gypsy-, russisk-, klezmer,- verdens folkemusik og egne nummer i de stilarter.
Vil du ved hvor, og hvordan deres rejse ender, så kom med på en vidunderlig musikalsk rejse 

• Med kamelkaravanen fra Kaukasus bjergene i øst videre gennem Tyrkiet;
• Besøge byen Odessa på Sorte Havets nordkyst;
• I en jolle igennem svensk skærgård; 
• Med stop for en tango-aften på lille spillested i hjertet af Paris; 
• I en husbåd ned ad en fransk flod med Django Reinhart som inspirerende ledsager.
med to af Danmarks dygtigste i sit felt musikere.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

International Hus var nomineret af
World Music Denmarks jury til kategorien
’ÅRETS SPECIALPRIS 2011!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 


marisa segala - design@clickandroll.com