3 gode tips til dig, der indimellem døjer med en dårlig rejsning

I mange år er mænd blevet stemplet som nogle vilde sexlystne kaniner, der kan få rejsning bare vinden blæser den rigtige vej. Men sandheden er, at dette sjældent sker. Der er mange faktorer, der kan påvirke en mands rejsning, dette kan bl.a. være hans omgivelser, præstationsangst, stress, lyst og naturligvis om han føler sig tiltrukket af den kvinde han står overfor.

Det er ikke altid let at skulle døje med en dårlig rejsning, især ikke hvis denne skyldes nogle af de faktorer som man ikke selv er herre over. Føler man sig stresset over sit arbejde, eller presset til at skulle præstere, hvis man f.eks. forsøger at skabe et barn, kan man sagtens miste herredømmet over ens livslange ledsager.

Der findes forskellige ting man som mand kan gøre for at forbedre ens chancer for at komme de dårlige rejsninger til livs en gang for alle. Det er naturligvis ikke sikkert, at det sker hver eneste gang, at rejsningen er dårlig – eller det der også kaldes, at man får en halvfed pjerrot eller en semispændt fjeder. Læs videre for at se, hvad du kan gøre for at afhjælpe problemet.

Brug penisring- eller pumpe for at komme en dårlig rejsning til livs

Når man som mand oplever en dårlig rejsning, er den første og billigste mulighed at investere i en penisring. Disse fås i mange forskellige størrelser og designs, hvorfor det altid er muligt at finde en, der passer til ens behov og stil.

Penisringe betegnes som sexlegetøj, da disse også findes i varianter med vibrator, der er med til at højne oplevelsen for både dig og din partner. En penisring fungerer derudover ved at stimulere roden af penis, således, at blodet løber ud i svulmelegemerne, men har svært ved at løbe tilbage før man får udløsning.

En penisring kan købes for under 100 kroner og er derfor det ideelle første valg for at komme af med en dårlig rejsning.

Den anden mulighed for at slippe af med en dårlig rejsning er at købe en penispumpe. Dette er en lidt dyrere løsning, men giver dig også mere for pengene end en penisring gør. Når du bruger en penispumpe vil din rejsning blive længere, tykkere og hårdere i længere tid.

Brug gerne din penispumpe sammen med din partner, dette er en god måde at komme genertheden til livs over en dårlig rejsning.

En pocketpussy er ideel til dig, der lider under en dårlig rejsning når du er alene

Det er ikke kun i forbindelse med samleje, at man kan risikere at få en dårlig rejsning. Dette kan også ske, hvis man er alene og bare gerne vil have en udløsning for at slippe sine følelser løs. Svaret på ens bønner kan i dette tilfælde være en pocket pussy, der giver det den fulde oplevelse af at have sex med en kvinde. Denne løsning er især god, hvis du har problemer med præstationsangst over din dårlige rejsning og er ikke et dyrt køb.