3 tips til indretning af din bolig

Savner du inspiration til, hvordan du kan indrette din bolig? Kniber det med interiør nok til hele hytten? Og må der gerne ske noget, der er lidt anderledes?

Så læs med her, hvor vi giver dig 3 rigtig gode tips til indretning af netop din bolig.

Heldigvis er moden inden for boligindretning ikke nær så omskiftelig som tøjmoden. Den skifter ikke hver måned, men det er tæt på.

Du kan lige så godt opgive at følge med hele tiden, men i stedet udstyre dit hjem med de ting, du finder hyggelige og ikke mindst brugbare.

Det skriver Nyheder24.

Den store standerlampe til hjørnekrogen i stuen

Den fylder så dejligt, og den giver intet mindre end et sublimt lys. Når du sidder og læser, ser TV eller noget helt tredje i din sofa, er det rart at have noget lys. Bliver det for mørkt, bliver det for dystert og søvndyssende. Prøv lige at holde dig vågen til en film, når lyset er slukket. Det går ikke så godt, vel?

Find en fed standerlampe, der har en lang bue og går godt op i vejret og ind over sofabordet. Det giver et cool look, og du får en rigtig god og effektiv lyskilde, som du kan montere en glødepære i. Så får du det hyggelige skær, som er så populært lige nu.

Har du kælder? Så følg med her…

Hvis du har kælder i din bolig, har du sikkert masser af plads. Der er virkelig folk, der har så meget plads, at de ikke ved, hvad de skal gøre af den. Men vi har en god idé, du enten vil elske eller hade. Hvad med at lave kælderen om, eller i hvert fald et rum, til et hyggerum med fladskærm, dart, pool og spilleautomater. Det er et større projekt, der kræver lidt penge, men du kan finde meget af det brugt og dermed spare gode penge.

Enhver kælder skal have en bar. Så montér en bar, eller byg en selv. Det behøver jo ikke at være den mest omfattende bar i kommunen, da det handler mere om indholdet. Så begynd med en flaske eller to, og byg stille og roligt på, så det ikke ruinerer dig.

Rå betonvæg-look

Det her er noget, der er virkelig in lige nu. Det er måske ikke så meget indretning, men det giver din bolig et helt andet look. En væg med et råt beton-look er virkelig populært. Det bliver ikke for dystert, men giver sådan et industrielt udseende, som kan mikses med mange ting i stuen, hvis det er der, du vælger at lave det selv eller få det lavet.

Mange nyere boliger har det fra dag ét, da flere tænker det ind allerede fra start. Det er også nemmere at få maleren til at gøre det, da det tager nogle dage at give det flere lag og en afsluttende finish, så det holder og ser pænt ud længe. Søg fx på Kabe-væg, og find massevis af muligheder og farver.