Internationalt Hus

Internationale nyheder

Generelt

Fantastiske priser på jordbærplanter

Jordbærplanter fra vores forhandlere giver dig mulighed for at nyde smagfulde frugter hele sommeren. Planterne er nøje udvalgt for at sikre en lang og produktiv høst. Med de rette vækstbetingelser kan du forvente at høste jordbær fra juni og helt frem til september. Planterne er robuste og nemme at dyrke, så selv begyndere kan se frem til en vellykket sæson. Lad dig inspirere af de mange opskrifter på lækre jordbærdesserter og nyd frugterne direkte fra haven.

Nem dyrkning for både begyndere og eksperter

Dyrkning af jordbær er både nemt og overkommeligt for både begyndere og erfarne haveejere. Jordbær trives i de fleste typer jord, og de kræver kun minimal pleje for at give en rig høst. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, kan du finde jordbær planter til fantastiske priser og komme i gang med at dyrke dine egne lækre bær. Med de rette jordbærplanter og lidt grundlæggende viden kan du nemt skabe en frodig og givende jordbærbed i haven.

Bæredygtig havepleje med økologiske jordbærplanter

Økologiske jordbærplanter er et fremragende valg for dem, der ønsker at dyrke deres egen have på en bæredygtig måde. Disse planter dyrkes uden brug af skadelige kemikalier eller pesticider, hvilket sikrer, at du kan nyde dine hjemmedyrkede jordbær uden bekymringer. Derudover bidrager de økologiske jordbærplanter til at bevare miljøet, da de ikke forurener jorden eller vandet i din have. Når du vælger økologiske planter, kan du være sikker på, at du får kvalitetsprodukter, som er dyrket med omtanke for både dig selv og naturen.

Unik sortiment af sjældne og spændende jordbærvarieteter

Hos os finder du et unik sortiment af sjældne og spændende jordbærvarieteter. Udover de klassiske danske sorter som Senga Sengana og Polka, har vi også et udvalg af mere eksotiske varianter. Prøv f.eks. den japanske ‘Tochiotome’ med sin dybe, røde farve og intense smag, eller den italienske ‘Mara des Bois’ med sine store, saftige bær. Vi har også den engelske ‘Alice’ og den amerikanske ‘San Andreas’ i sortimentet. Uanset om du er til klassiske eller mere utraditionelle jordbærtyper, har vi sikkert noget, der vil falde i din smag.

Sådan giver du dine planter den bedste start

For at give dine jordbærplanter den bedste start, er det vigtigt at plante dem i veldræneret jord med god næring. Vælg en solrig placering, hvor planterne får mindst 6 timer direkte sollys om dagen. Når du planter, skal du sørge for, at rodklumpen ikke er for dybt i jorden. Dæk jorden omkring planterne med et lag organisk mulch for at holde på fugtigheden og holde ukrudt nede. Vand planterne regelmæssigt, især i tørre perioder, for at sikre, at de får den nødvendige fugtighed. Med den rette pleje vil dine jordbærplanter trives og give dig en rigelig høst af lækre, saftfulde bær.

Plej dine jordbærplanter med kærlig omsorg

Jordbærplanter kræver lidt ekstra pleje for at trives optimalt og give dig den bedste høst. Sørg for at holde jorden fugtig, men ikke vandlogget, ved at vande planterne regelmæssigt. Fjern ukrudt omkring planterne, så de ikke skal konkurrere om næring og vand. Giv planterne et lag organisk mulch, som f.eks. halm eller bark, for at holde på fugtigheden og holde jorden kølig. Klip visne blade og blomster af, så planterne kan fokusere deres energi på at udvikle sunde frugter. Med den rette pleje vil dine jordbærplanter belønne dig med en rigelig og lækker høst.

Få rådgivning til at skabe din drømmehave

Drømmer du om en frodig og farverig have fyldt med saftige jordbær? Vores eksperter kan hjælpe dig med at vælge de bedste sorter og give dig værdifulde tips til, hvordan du planter og plejer dine jordbærplanter. Uanset om du har en stor have eller blot en lille gårdhave, kan vi rådgive dig om, hvordan du får de mest optimale vækstforhold og høster de lækreste jordbær. Lad os sammen skabe din drømmehave.

Høst rigelige mængder af saftige bær

Med de rette jordbærplanter kan du høste rigelige mængder af saftige, velsmag-ende bær. Vælg sorter, der er tilpasset dit klima og din jord, for at sikre en optimal produktion. Plant jordbærrene i godt drænet jord, der er berig-et med kompost, for at give planterne de næringsstoffer, de har brug for. Sørg for regelmæssig vanding, og fjern ukrudt for at give planterne de bedste vækstbetingelser. Med lidt omhu og pleje kan du se frem til en rigelig høst af saftspæn-dende jordbær, som du kan nyde gennem hele sæsonen.

Opbevar og nyd dine jordbær på nye kreative måder

Dine hjemmedyrkede jordbær behøver ikke kun at blive spist som de er. Der er mange kreative måder at nyde dem på. Prøv at lave en lækker jordbærsalat med mynte og balsameddike. Eller lav en frisk jordbærsorbet til en forfriskende dessert en varm sommerdag. Du kan også bruge jordbærrene i smoothies eller milkshakes for en sund og lækker drik. Endelig kan du lave hjemmelavede jordbærmarmelade eller -syltetøj, som du kan nyde hele året.

Tilbud du ikke kan sige nej til – bestil nu.

Årets jordbærplanter er nu på tilbud til utrolige priser. Uanset om du har en stor have eller blot et lille bed, er dette det perfekte tidspunkt at få fat i de bedste planter. Vores leverandør har givet os et særligt godt tilbud, som vi naturligvis gerne videregiver til dig. Bestil dine planter i dag og få dem leveret direkte til din dør. Høst de sødeste, saftigste jordbær allerede til sommer.