Gode tips til Magic Wand nybegyndere

Magic Wands er populære – rigtig populære. Faktisk lever denne fantastiske vibrator helt op til dens navn, hvilket er ensbetydende med orgasmer, der kan trylle dig dig helt og holdent ind i en fortryllende verden. Måske har du endnu ikke prøvet en Magic Wand eller måske går du med tanker om at anskaffe dig en af slagsen. Hvis du kan svare ja til dette, så bør du absolut læse videre her eller f.eks. på rascals.dk.

Magic Wand – en tryllestav med mange kvaliteter

En Magic Wand er især kendt og elsket for dens  ”hestekræfter”, idet den er en af de mest kraftige vibratorer, der findes på markedet i dag. Dette skyldes ofte, at en Magic Wand kommer med sin egen ledning, der skal tilsluttes strømforsyningen, hvilket giver den langt mere kraft end de almindeligt batteridrevne modeller. Når dette så er sagt, så kan du faktisk også få batteri modeller, der nærmer sig denkraf man finder hos stikkontakt-modellen. Det afhænger derfor fuldt ud af dine personlige prefærencer. Men Magic Wand har faktisk yderligere fordel i forhold til traditionelle vibratorer:

 

  • Magic Wands kan i farten forveksles med et standard massageapparat til ømme muskler, hvilket gør dem mere diskrete i forhold til normale vibratorer. Dette betyder derfor, at der ingen pinlighed er forbundet med at have en Magic Wand med sig i tasken eller at have liggende fremme i huset (selvom det dog anbefales at lægge den væk alligevel).
  • Magic Wands har desuden også en ikke-seksuel dimension, idet den rent faktisk også kan bruges til at massere andre dele af kroppen, end blot kønsorganerne. Prøv blot at bruge den i nakken eller ryggen, og du vil uden tvivl blive overrasket over hvor god den egentlig er.

Magic Wand – selve designet

Langt de fleste modeller af Magic Wands er designet på den fuldstændigt samme måde med et langt, tyndt håndtag, der afsluttes med et rundt vibrerende hoved. Det store vibrerende hove kan desuden også bøjes alt efter din vinkel, hvilket virkelig giver noget dejlig fleksibilitet til din onani. Selvom de fleste Magic Wands er designet til udvendigt brug, så kan du faktisk også købe tilbehør til de indre dele, såsom g-punktet eller selve skeden.

Sådan bruges en Wand Massager

Sørg for at tage din tid inden du går helt amok med din Magic Wand. Dette skyldes jo hovedsageligt, at den er noget kraftigere end mange andre vibratorer. Hvis du lægger for hårdt ud, så kan det nemlig føles temmelig overvældende og endda ubehageligt. Et godt råd er at begynde med fingrene, og så langsomt begynde at tage Magic Wand i brug, når du først er ophidset. Vær dog forsigtig med at bruge apparatet det samme sted i længere tid, idet området kan gå hen og blive følelsesløst et lille stykke tid bagefter.

En Magic Wand kan overraske

Netop fordi en Magic Wand er så kraftig som den er, kan den rent faktisk give dig orgasmer, som du slet ikke var klar over at du kunne få. Det er faktisk slet ikke et ukendt fænomen, at man helt ufrivilligt kan komme til at stønne ganske højt, når man bruger den. Faktisk viser det sig også, at selv kvinder, der aldrig har haft en orgasme rent faktisk kan få et jordskælv af en orgasme med en Magic Wand.