Gør sexlegen ekstra sjov når du er alene

Er du ofte alene om at fornøje dig selv? Er du ved at løbe tør for muligheder for, hvordan du kan gøre din enlige sexleg sjov og spændende? Bare fordi man har sex med sig selv, så behøver det så absolut ikke at være kedeligt eller ensformigt. Det handler blot om, hvordan man udfordrer sig selv.

Her giver vi dig nogle gode råd til, hvordan du kan have det sjovt med dig selv. Vi giver dig samtidig et overblik over to forskellige former for sexlegetøj, som kunne være rigtigt sjov for dig at indføre i dit sexliv.

Sexdukker er en klassiker

Hvis du savner følelsen af at være sammen med nogen og gerne vil være bedre i stand til at forestille dig, at der er nogen der deler din seng sammen med dig, så er sex dukker så absolut noget for dig. Med en sådan sag kan du meget nemmere forestille dig, at du egentlig har sex med nogen. Nogle gange kan det godt være lidt svært at blive ved med at overlade alting til fantasien. Da er det meget rart at man kan bruge en sexdukke til at hjælpe fantasien lidt på vej.

Brug en sexdukke hvis du gerne vil udfordre dig selv og samtidig øge dit eget velbehag. En sexdukke kan være med til at give dig nogle nye spændende oplevelser, der samtidig er fornøjelig.

En sexdukke tvinger dig til at tænke i nye baner og være kreativ, samtidig med at det hele jo bliver morsomt imens. Med en sexdukke åbner der lige pludselig mange flere muligheder op for dig end før og at eje en sexdukke kan gøre din enlige sexleg en hel dem mere krydret.

Brug buttplugs

Måske er du ved at blive lidt nysgerrig på dig egen krop og vil gerne begynde at udforske den lidt mere, end hvad du hidtil har gjort. Buttplugs er en rigtig god mulighed for at gøre lige netop det og at bruge en buttplug under sin sexleg kan åbne op for helt nye spændende oplevelser af velbehag og nydelse.

En buttplug kan naturligvis bruges både sammen med en eventuel partner, men den kan skam også godt bruges alene. Uanset om du deler oplevelsen sammen med nogen eller ej, så garanterer brugen af buttplugs dig en helt fantastisk oplevelse som du ikke hurtigt vil glemme igen.

Der er stor forskel på buttplugs både i forhold til størrelser, former og farver og du kan finde et godt overblik her; http://butplug.dk/. Det er en god ide lige at undersøge sagen en ekstra gang, før du går ud og køber en buttplug. Hvis du for eksempel ikke er vant til at bruge en buttplug og aldrig rigtig har gjort noget i den kategori før, så kan det hurtigt ændre sig fra at være en behagelig oplevelse til en ubehagelig én.

Så undersøg gerne lige hvilken en der ville være godt for dig og hvis du er helt nybegynder så sørg for, at den buttplug du køber faktisk også retter sig mod nybegyndere.