Klemmer & Petting – Komplet test og guide

Du kan med forsigtighed sætte klemmer på det meste af pikken, nosserne og kønslæberne. Dog er selve pikhovedet eller klitoris og de indre kønslæber som regel alt for sensible til den slags narrestreger. Og så må du under ingen omstændigheder sætte klemmerne, så de har fat om selve testiklerne – altså kuglerne inden i pungen. Det kan ødelægge dem permanent.

18

En del af fornøjelsen ved at lege med klemmer er faktisk at fjerne dem igen. For hvis de har siddet på det samme sted i mere end et par minutter, så giver det en kort, men intens smerte at få dem taget af. Men af skal de jo, og netop det at vente på det uundgåelige øjeblik kan øge spændingen.

På kønslæberne kan du lege en helt særlig leg med klemmer. For når klemmerne er sat på, måske fire-fem stykker på hver kønslæbe, kan du bøje dem til hver sin side, så klitoris og skedeåbningen bliver helt blottede. Og så ligger det selvfølgelig lige for at bruge tungen, og for nogle kvinder er netop det en lækker blanding af mild smerte og stor nydelse. Og ikke mindst en fræk følelse af at være komplet åben og udstillet. Nået som selvfølgelig også er en nydelse og har en utrolig frækhed over sig, for partneren som eventuelt deltager.

For at man kan afprøve petting og klemmer med sin partner. Kræver det naturligvis, at man har en partner. Hvis du derfor skulle sidde og læse dette indlæg og tænker ’’Hvor finder jeg en kæreste’’. Så vil vi anbefale dig, at læse dette indlæg som giver dig tips til at finde en kæreste.

Her køber du klemmer og andet sexlegetøj

I de fleste online sexbutikker kan du købe forskellige stålklemmer, sexgynger og meget mere som er beregnet til de særlige formål som du søger. De mest enkle ligner en almindelig tøjklemme, med bider hårdere og er tungere. Andre fungerer som små skruesvinger, hvor man med en skrue kan justere sig til det helt perfekte tryk. Og så er der dem, der er så snedigt konstrueret, at jo mere man trækker i dem, jo hårdere bider de sig fast. De er desuden utroligt sjove at hænge lodder i.

Hvad er Petting?

Når man kysser, krammer og kæler for hinanden, og måske bringer hinanden til orgasme, enten med fingre, mund eller tunge – altså uden samleje – kaldes det for petting, som kort oversat betyder kæleri.

Petting er ganske udbredt blandt unge personer, men egentligt også iblandt det voksne segment, som del af et langt forspil, hvor man pirrer hinanden, tænder hinanden mentalt og stimulerer hinanden fysisk. Du kan måske allerede høre at klemmer kunne være ideelle til at deltage i jeres petting lege, hvilket de egentligt også er. Derfor vil vi selvfølgelig anbefale, at I ikke kun forsøger jer med klemmer, men egentligt også alle mulige andre stykke sexlegetøj, som I på denne side kan finde en masse inspiration omkring. Vi har indlæg omkring alt mellem himmel og jord indenfor erotik, og derfor skulle det være underligt hvis ikke, I kunne finde et produkt, som matchede jeres krav.

Ved petting er udløsning og orgasme ikke en nødvendighed, men en mulighed. Hvis en af parterne i et langvarigt forhold har mistet lysten til sex, kan petting være en indledning til at genfinde trygheden og intimiteten. Jo længere tid der afsættes til petting, jo større er sandsynligheden for, at et par kan hengive sig helt og aldeles til hinanden.

Historien om petting

Tidligere blev petting ofte brugt, og benyttes fortsat i nogle miljøer og samfund, som en måde at omgå forbud mod sex før ægteskabet. Petting gør det muligt for et par at vise hinanden hengivenhed og kærlighed uden direkte at bryde løfter og normer over en længere periode.