Kom tættere på hinanden ved at leje en bus

Er I mange som skal på ferie sammen eller skal I hygge med kollegaerne, så kan I leje en bus. Denne bus kan køre jer hen, hvor I skal være og på denne måde kan I alle sidde sammen. Det er lidt mere hyggeligt at sidde sammen hele tiden, end at køre i flere biler. På denne måde får I talt sammen og I synger måske en sang eller to.

I en bus er der lidt mere plads. I behøver ikke at mase jer ind i en bil og sidde tæt sammen. I kan leje en bus og stadig være tæt på hinanden, men ikke føle, at I ikke kan bevæge jer. I kan nemmere strække benene, hvis I lejer en bus og I behøver ikke at stoppe på så mange rastepladser for at strække benene. Dette kan I gøre i midtergangen af bussen.

Find det perfekte sted til jeres ferie

Turistbus leje er rigtig nemt og det gør jeres tur meget sjovere. I kan vælge at tage en tur til udlandet, men I kan også blive i Danmark og finde et hyggeligt sted at bo.

Der er mange steder, I kan tage hen. Sidder I i en bus, så bliver det en mere behagelig rejse, hvis I skal langt. I kan køre til Tyskland og leje et sommerhus der, hvor I kan være i nogle dage og hygge jer og slappe af.

Der er også mange andre steder, hvor I kan tage hen. I bestemmer selv, hvad I gerne vil og om der helst skal være noget at se eller om I blot vil slappe af og nyde hinandens selskab.

Det er sjovt at rejse flere sammen. Er der noget, som nogle gerne vil se og noget, som andre gerne vil se, så kan I altid dele jer op. På denne måde får I alle set det, de gerne vil. Der skal være plads til alle.

Bo et hyggeligt sted og sov godt

Vil I gerne blive i Danmark, så kan I tage en bus og køre derhen, hvor I gerne vil. I skal selvfølgelig også have et sted at sove og her kan I kigge på denne side. Her kan I se en oversigt over nogle steder, hvor I kan sove, som er rigtig hyggelige. Her er der plads til jer alle sammen.

Det bliver en billig og god ferie

Når I er mange sammen, så koster det ikke ret meget at rejse sammen og leje en bus, som I alle kan sidde i. I kan lægge jer et budget og på denne måde kan alle spare op og I får en hyggelig ferie, hvor I kan lave det, I gerne vil.

Sørg for at leje en bus, som er behagelig at sidde i, hvis I skal langt. Der findes flere forskellige busser og alle skal gerne kunne sidde der længe, alt efter hvor langt I skal.